Online próbanyelvvizsga


Online formában elérhető próbanyelvvizsga-lehetőséget kínálunk az egynyelvű TÁRSALKODÓ nyelvvizsgához angol és német nyelvből, B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfok) szinteken. Az online próbanyelvvizsgán a jelentkező az „éles"  vizsgaszituációhoz hasonló körülmények között tesztelheti tudását. Az online próbanyelvvizsga egy teljes írásbeli, illetve egy teljes beszédértés feladatsort tartalmaz megoldókulccsal.

 

A jelentkezés módja az online próbanyelvvizsgákra:

Jelentkezni az online jelentkezési lap (elérhető ezen oldal alján a zöld JELENTKEZÉS gombra kattintva) pontos kitöltésével és a befizetést igazoló dokumentum csatolásával lehet.


A próbanyelvvizsga díját a következő bankszámlára szíveskedjen utalni: ERSTE Bank 11600006-00000000-38225444

A kedvezményezett név: KJE Nyelvvizsgaközpont

Utaláskor a visszakereshetőség érdekében a közlemény rovatba kérjük az ONLINE PRÓBANYELVVIZSGA szavakat illetve vesszővel elválasztva a JELENTKEZŐ NEVÉT beírni. (például: ONLINE PRÓBANYELVVIZSGA, Kiss Dóra)

 

Az igényelt hozzáférést (felhasználónév és jelszó) a KJE Felnőttképzési Központja e-mailben küldi meg az igénylőlapon megadott e-mail címre az igénylés beérkezését követő 3 munkanapon belül.

 

Figyelem!

Az online próbanyelvvizsgán való részvételnek a jelentkező által történő lemondása vagy a részvétel akadályoztatása esetén a befizetett összeg bánatpénznek minősül, így azt nem áll módunkban visszafizetni.

Amennyiben az online próbanyelvvizsga a szervező által kerül lemondásra, a befizetett díjat 100%-ban visszautaljuk.

 

Tudnivalók az online próbanyelvvizsgákról és azok lebonyolításáról:

A jelentkezési lap és a befizetett vizsgadíj beérkezését követően a jelentkező e-mailben visszaigazolást kap, mely tartalmazza azon rendszerbe való belépéshez szükséges felhasználónevét és jelszavát, amelyben az online próbanyelvvizsga található (moodle.kodolanyi.hu). A moodle rendszer automatikusan kijavítja az írásbeli rész tesztfeladatait (nyelvhelyesség és olvasáskészség), illetve a beszédértés feladatait. Az íráskészség feladatokat vizsgáztatóink javítják ki és pontozzák le. Javítási határidő kb. 1 hét. Ezeket a pontszámokat emailben megküldjük a jelentkezőnek.

 

Minden online próbanyelvvizsga díja: 4.000 Ft/vizsga/fő.

 

Az online próbanyelvvizsgákra folyamatosan, határidő nélkül lehet jelentkezni.


Jelentkezés


Elérhetőség

  • Ügyfélfogadás
  • Lásd az aktuális információknál
  • KJE Nyelvvizsga Iroda Budapest
  • 1117 Budapest Prielle Kornélia utca 47-49. F. épület földszint
  • +36 30 491 4206
  • nyelvvizsgabp@kodolanyi.hu
    •   Ügyfélfogadás (Budapest)
    • Lásd az aktuális információknál